Magazin > VIP
1277 ogledov

Planetovo voditeljico ujel košarkaš

milena novak
1/4
Facebook
Voditeljica Športa v informativni oddaji Planet Danes je poročena z nekdanjim uspešnim košarkašem Ernestom Novakom.

Pretekli petek smo na Planet TV lahko občudovali njihovo novo voditeljico Športa Mileno Novak, ki se je televiziji sicer pridružila že leta 2013, ko je bila sprejeta na avdiciji za magazinsko oddajo O. Že takrat je pokrivala teme, ki so bile povezane s športniki in je vstopala v njihove najbolj intimne življenjske kotičke. "Ljubezen do športa me spremlja že od malih nog, ko sem v vseh športnih aktivnostih dosegala najboljše rezultate in pobirala medalje, tako da je bilo delo športne novinarke sanjsko. Zdaj sem napredovala še v voditeljico in dela se neizmerno veselim,” je povedala svetlolaska, ki je svoje srce že pred več kot desetimi leti poklonila športniku, nekdanjemu košarkašu Ernestu Novaku, s katerim sta letos praznovala že 10. obletnico poroke. Par ima dva otroka, 8-letnega Tiana in 6-letno Emo.

Milena je kot športna novinarka spoznala že veliko športnih zvezd, svojega moža, ki je devet let igral igral za Union Olimpijo, nato pa še za nemški klub ENBW Ludwigsburg, Slovan, Zlatorog in druge klube, pa ni spoznala med delovnim časom, ampak v enem od ljubljanskih klubov. "Osvojil me je s svojo preprostostjo in smislom za humor. Mož se še vedno ukvarja s košarko, a ne več kot aktivni igralec. Zdaj je v trenerskih vodah in dela kot pomočnik trenerja v enem od prvoligaških slovenskih klubov in trener ekipe na ljubljanski srednji šoli, s katero je lansko leto osvojil državno prvenstvo,“ je za Žurnal24 povedala 33-letnica, ki je prav tako navdušena športnica, kar se pozna tudi na njenem izklesanem telesu. Na vprašanje, kako kot zaposlena mamica dveh otrok vzdržuje svojo postavo, je odgovorila: "Najraje prijetno združim s koristnim. Ko nisem v službi, vsak prosti trenutek poskusim preživim z družino, zato ne hodim na nobene organizirane vadbe ali v fitnes, ampak gremo skupaj kolesarit, povzpnemo se na kakšen ne preveč zahteven vrh, zdaj nabiramo v gozdu kostanj in gobe, pozimi pa gremo na kakšno aktivnost na snegu.“


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.