Magazin > VIP
139 ogledov

Playboy za Katayo nima dovolj denarja

Kataya
1/2
Andraž Martinšek
Pevka Kataya se je dolgo skrivala, zdaj pa se je odločila, da se prikaže malce bolj razgaljena.

"Zgledovala sem se po Riti Ori, ki je za naslovnico revije GQ naredila podobne fotografije, ki so erotične, a lepo zakrite," je naša pevka Kataya pojasnila, zakaj se je odločila, da se tudi sama razgali. Poleg tega pa je prepričana, da imamo v Sloveniji zelo nizek standard, kar se tiče umetnosti in na splošno mentalitete. "Morali bi dvigniti percepcijo oziroma na splošno mnenje in biti bolj odprti. Zato sem se odločila za umetniške fotografije in nekaj, na kar tukaj še nismo navajeni."

Sama golota ji ne predstavlja nobenih težav, saj se je že pred leti, ko je imela 19 let, popolnoma razgalila za znano moško revijo Playboy. A je bolj ponosna na fotografije, ki so nastale zdaj, pravi. Pa bi se še enkrat slekla za Playboy? "Nimajo denarja," odgovarja v smehu in dodaja, da bi privolila le, če bi ji ponudili dobro vsoto in če bi ponudba veljala za tujino.

Na drugi fotografiji (lahko si jo ogledate zgoraj v galeriji) je oblečena v krznen plašč. Ker sama industrije krzna ne podpira, je plašč oblekla le zato, ker je bil last njene babice in se ji je želela pokloniti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.