Magazin > VIP
89 ogledov

"Playboyev dvorec je ogaben"

Izabella (druga z leve) ima veliko povedati o življenju v dvorcu. (Foto: Reuters Žurnal24 main
Marsikdo si želi, da bi vsaj enkrat v življenju prestopil prag Playboyevega dvorca, a številna dekleta, ki so nekoč živela tam, pravijo, da je razvpita graščina vse prej kot čista.

Življenje v domu Hugha Hefnerja je po besedah mnogih deklet vse prej kot bleščeče. Najrazvpitejši dvorec na svetu naj bi bil precej umazan, podobno pa naj bi ravnali tudi z dekleti. Ena izmed njih pravi, da Hef svoja dekleta obravnava kot prostitutke.

 

"Dajal nam je žepnino in nam plačeval plastične operacije, da bi se približale njegovim idealom. A kljub temu mora pred seksom še vedno vzeti ogromne količine viagre," je pojasnila Izabella St. James, ki je Hefa spoznala, ko je bila stara 26 let. Kmalu po tem se je vselila v dvorec s sedmimi dekleti.

 

Hugha Hefner Playboyev dvorec | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Neznosno

A Izabella je bila po vselitvi popolnoma šokirana. "Sobe so bile grozne, nič se ni ujemalo. Imela sem občutek, da so pohištvo kupili na bolšjem sejmu. Vzmetnice so bile stare in ogabne, enaka zgodba je bila z rjuhami," je razložila in dodala, da je bilo vse skupaj le še huje, ko se jim je pridružilo novo dekle, Holly Madison. "Pripeljala je dva psa, ki sta svojo potrebo opravljala kar v hiši, na preprogi ali pa na zavesah."

 

Izabella, ki je življenje v dvorcu opisala v avtobiografiji, je še dodala, da so številna dekleta to prenašala le zato, ker so si hotela ustvariti kariero kot modeli, spet druge pa so priznale, da so v dvorcu bivale le zato, ker jim je Hef plačeval plastične operacije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.