Magazin > VIP
40 ogledov

'Playboyevo dekle bi lahko postala jaz'

Sabina se trenutno posveča promociji svojega priročnika.
1/37
Žurnal24 main
Med dekleti, ki so se potegovala za letošnji naziv Playboyevega dekleta bi morala biti tudi Sabina Remar, ki se je razgalila v lanskoletni aprilski izdaji. A misica je "boj“ za naziv raje izpustila.

Nekdanja miss Universe, Sabina Remar, se je za Playboy razgalila pred dobrim letom, že pred fotografiranjem pa je vedela, da ne želi postati novo Playboyevo dekle. Med letošnjimi kandidatkami za laskavi naslov je zato ni bilo, saj je želela dati možnost drugim dekletom, ki bi zmago bolje izkoristile kot ona. "Če bi se jaz potegovala za naslov bi najverjetneje zmagala, saj so do sedaj naziv vedno osvojile prepoznavne slovenske misice,“ pravi Sabina. "Z mojim odstopom pa sem želela, da druga dekleta dobijo možnost za samopromocijo, ki je imam jaz več kot dovolj. Še en naziv mi ne bi pomenil ničesar.“

Nina Osenar, Sanja Grohar in Sabina Mali
Dosedanja Playboyeva dekleta so zmago dobile predvsem na račun njihove prepoznavnosti, zato bi bila še ena misica, ki postane Playboyevo dekle popolnoma odveč, meni Sabina.

28-letna lepotica, se zato raje še naprej posveča manekenski karieri, v kateri neznansko uživa. Sicer pa ji te dni največ časa vzame promocija njenega novega priročnika 'Kako sem izklesala svoje telo'. "Priročnik želim čimbolje predstaviti slovenski javnosti ter vzpodbuditi ženske k njegovi uporabi.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.