Magazin > VIP
79 ogledov

Playboyevo dekle obležalo po poškodbi

Viktorija Manzinni
1/2
Facebook Viktorija Manzinni
Viktorija Manzinni, ki je pred dvema letoma osvojila naslov Playboyevo dekle leta, se je pred dnevi poškodovala, a rana se ji je tako okužila, da mora počivati deset dni.

Lepa Viktorija Manzinni, ki se je pred časom iz črnolaske prelevila v svetlolasko, je svoje prijatelje na Facebooku šokirala s fotografijo rane na levem komolcu, ki se ji je pred nekaj dnevi grdo okužila.

Viktorija nam je razložila, da se je poškodovala na dopustu, ko je uživala v vodnih športih. "Popraskala sem se na tubah, ker nisem hotela pasti dol (smeh). Grdo sem se podrgnila po komolcih. Načeloma je bilo okej, rana se je lepo celila, a potem se mi je pojavila infekcija. Bakterija je prišla v rano, česar nisem ugotovila pravočasno, dokler nisem dobila vnetja limfnega sistema," nam je zaupala in dodala: "Na koži se je pojavila rdečica, bezgavke so mi zatekle, zato sem šla v torek na urgenco, kjer so mi izrezali vneto tkivo. Zdaj se moram zdraviti z antibiotiki in počivati."

Nekdanje Playboyevo dekle, ki je že leta inštruktorica priljubljene plesne vadbe zumba, mora zdaj počivati deset dni, kar pomeni, da odpadejo tudi ure zumbe. "Na veliko žalost mojih deklet," je pristavila poškodovana Viktorija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.