Magazin > VIP
29 ogledov

Plesala na pol gola

Žurnal24 main
Nina Morić zadnje mesece italijane bolj kot s hojo po brvi zabava s svojim zasebnim življenjem. Tokrat je javnosti postregla s seksi nastopom na televiziji.

Oblečena le v prozoren korzet in tangice je hrvaška manekenka Nina Morić zaplesala v televizijskem šovu Bellissima in tako vsej Italiji razkazala svojo popolno postavo in neskončno dolge noge. Med nastopom pa je miniaturna oprava bržkone razkrila malce več; Nina je na ogled postavila še nekaj mednožja in oba svoja hlebčka. S poskakovanjem po odru je slavna hrvaška manekenka italijanskim tabloidom zopet dala razlog, da se razpišejo o njej.



Vse le zaradi maščevanja bivšemu

Nina pa naj bi se tega podviga lotila le zato, ker je želela vzbuditi ljubosumje pri svojem bivšem možu, Fabriziu Coroni. Ta je namreč hrvaško starleto zapustil zaradi 24-letne manekenke Belen Rodriguez. In ni naključje, da je Argentinka pred dobrim mesecem prav tako nastopila v eni izmed italijanskih oddaj in oblečena le v bikini gledalcem razkrila svoje čare. Gospodična Morić je očitno začutila, da mora vrniti udarec, zato je italijanski publiki razkrila še več kože.

Govorice, da je Nina z nastopom hotela le dražiti svojega bivšega moža, pa so utihnile v trenutku, ko je Hrvatica po šovu odšla v hotel s svojim novim fantom, oblečena le v belo tuniko, pod katero brez dvoma ni nosila ničesar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.