Magazin > VIP
38820 ogledov

Plestenjak odpovedal sobotni koncert, komentatorji pa neusmiljeni

Jan Plestenjak Rok Hribar
Vzrok je njegovo zdravstveno stanje.

Jan Plestenjak je bil nepričakovano primoran odpovedati sobotni koncert, saj mu zdravstveno stanje ne dopušča, da bi ga lahko izvedel. V videoposnetku, ki ga je objavil na Facebooku, je pojasnil, da je zbolel za covidom. "No, po dveh letih, mu je pa uspel, pa me je le ujel, covidek," je sporočil v videoposnetku ter poleg še zapisal: "Žal moramo prestaviti sobotni koncert v La Siesti na novi datum, 21.1.2023. Ko te ujame, nimaš kaj."

Priljubljenemu pevcu je ogromno podpornikov zaželelo čim hitrejše okrevanje, našlo pa se je nekaj oseb, ki niso pokazale sočutja in so njegovo objavo pospremili z zelo ostrimi besedami. Prav neverjetno ...

"Botox mu je v glavo stopil, bogi je."

"Lepo promovira covid sr****. Me prav zanima, koliko so mu plačali za to."

"Za nekatere je vsak prehladek še vedno covid. Nategancija je že zdavnaj odkrita."
 

Komentarjev 7
  • Dragonja 15:09 18.november 2022.

    Veliko fantov je žalost nih,ko ne bojo mogli videti koncerta.

  • jjjaaannneeezzz 13:48 18.november 2022.

    Kaj imate vsi toliko povedati o tem strašnem virusu, ki ni strašen. Hvala bogu, da ni za vse strašen. V moji družini pa je bil kar precej strašen. 14 dni v postelji. Pa kako bi pel, ko se nam še jesti ni dalo.

  • wax 12:34 18.november 2022.

    Komentatorji, res ste mangupi.. Pa tud če bi šlo za navaden prehladek, človek pač ni sposobn 2 uri stat na odru in se dret v mikrofon.. A vi ko ste prehlajeni do te mere, da vam lije iz nosu in ...prikaži več da greste sami seb na živce, ne vzamete bolniške? Greste v službo in normalno delate, kot da ni nič? Če bi bil vaš odgovor, da nimate službe, se pa tudi ne bi čudil.