Magazin > VIP
27 ogledov

Po aferi s Hughom Grantom obogatela

Hugh je z Divine prevaral Liz Hurley. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Petnajst let po škandalu, ko se je britanski igralec Hugh Grant zapletel s prostitutko Divine Brown, ta živi mirno življenje na veliki nogi. Po aferi z igralcem je namreč zaslužila več kot milijon dolarjev.

Zgodba Hugha Granta in prostitutke Divine Brown bržkone spominja na film Čedno dekle, zaradi česar je pred petnajstimi leti zasedla naslovnice številnih časopisov.

 

Divine in Hugh sta se spoznala 27. julija 1995, ko je ona stala na ulici, zvezdnik pa se je mimo pripeljal v belem BMW-ju. "Sprva sem mislila, da je policaj pod krinko, saj je nosil kapo, ki mu je zakrivala obraz. Začela sem bežati po ulici, nakar me je začel zasledovati. Okrog mene je bilo veliko lepih deklet, s katerimi bi se lahko zabaval, a on je hotel mene."

 

Divine Brown | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Igralec, ki je bil takrat star 34 let in v zvezi z igralko Liz Hurley, je moral oralnega seksa s prostitutko plačati 1.180 dolarjev kazni (906 evrov), dobil pa je tudi dve leti pogojne kazni.

Kot Julia Roberts

Za Divine pa so se stvari odvile drugače. S prodajo svoje različice Čednega dekleta različnim medijem je zaslužila več kot milijon dolarjev. "To mi je spremenilo življenje, zdaj živim tako, kot si nikoli nisem mislila, da bom. S Hughom sem preživela komaj pol ure in poglejte, kam me je to pripeljalo. Bogu se zahvalim vsak dan."

 

Danes, petnajst let kasneje, se Divine z nasmeškom na ustih spominja večera, ki ji je za vedno spremenil življenje. "Vem, da se je tudi njemu zdel najin večer nekaj posebnega. Ves čas me je klical Cherry Red, ker sem nosila rdečo šminko, rdečo obleko in čevlje. Celo moje spodnje perilo je bilo rdeče."

 

Divine je še dodala, da je presrečna, da imela priložnost spoznati svojega Richarda Gera.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.