Magazin > VIP
40 ogledov

"Po Angelini bi se lahko zgledovali"

Đuro je v Budimpešti končal snemanje, z zakoncema Jolie-Pitt pa naj bi ostal v i
1/9
Žurnal24 main
Tanja Ribič je med obiskom Đura v Budimpešti spoznala Angelino Jolie in Brada Pitta, ki se ji zdita krasna in preprosta človeka.

Med obiskom Budimpešte, kjer je Branko Đurić - Đuro dva meseca snemal svoj novi film z naslovom Untitled Love Story, se je njegova soproga Tanja Ribič srečala z režiserko Angelino Jolie in njeno družino. "Moje srečanje z Angelino je bilo takšno kot z vsakim drugim preprostim, prijetnim človekom," je za zurnal24.si povedala Tanja, ki ima o zvezdnici, ki jo večkrat opisujejo kot razvajeno, trmasto in svojeglavo, povsem drugačno mnenje.

"Je izjemno mirna, pridna in nerazvajena. Snemanje je trajalo dva meseca in niti enkrat ni zavila z očmi, kaj šele, da bi se pritoževala ali dvignila glas. Marsikateri režiser bi se lahko zgledoval po njej, saj je zelo marljiva, ob sebi pa je imela ves čas tudi otroke," pravi Tanja, ki dodaja, da se je Đuro izjemno dobro ujel z Angelino in Bradom.

Angie in Brad krasna starša
Čeprav ameriški mediji pogosto pišejo o težavah v raju zakoncev Jolie-Pitt, pa je Tanja o njunem odnosu dobila čisto drugačen vtis. "Nič od tega ni res. Jaz sem o njunem odnosu dobila popolnoma drugačen občutek," je povedala Tanja, ki dodaja, da sta Angelina in Brad krasna starša, do otrok pa zelo prijazna in skrbna.

Tanja, ki je svojega dragega v Budimpešti v sedmih tednih obiskala enkrat, je povedala, da bosta z Đurom ohranila stike z Angelino in Bradom, pisanje slovenskih in hrvaških medijev, da je bila ljubosumna na Angelino, ker si je več mesecev dopisovala z Đurom, pa se ji zdi nesmiselno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.