Magazin > VIP
114 ogledov

Po Big Brotherju je čisto druga oseba

Ines Juranovič Mediaspeed.net
Ines Juranovič, ki je pred dvema letoma bivala v slavni hiši Big Brother, nam je zaupala, da se je po nastopu v resničnostnem šovu zelo spremenila.

Od šova Big Borther Slavnih sta minili že dve leti in marsikateremu tekmovalcu se je življenje od takrat obrnilo na glavo. Raper Zlatko, Sandra Auer in Jože Činč so postali starši, Urška Čepin je postala slavna maserka, Nana in Gena Zeneli sta z ločitvijo javno prala umazano perilo, o Roku Komasču, Neni Muršič, Igorju Misdarisu in striptizeti Piji pa se govori bore malo. Kaj pa počne Ines Juranovič? Simpatična blondinka pravi, da se strastno predaja poslu. "Že vrsto let se ukvarjam s trženjem robotskih sesalnikov, to je zame eno in edino delo, ki me osrečuje in veseli," nam je zaupala Ines, ki pravi, da zaradi vse večjega zanimanja za te sesalnike delu morda posveti preveč časa.

K večji količini dela pa je bržkone pripomogla tudi medijska prepoznavnost, se strinja simpatična blondinka. "Mogoče na ta način, da stranke prej pokličejo mene, kot pa druge, ki se ukvarjajo z istim poslom. Večinoma pa je moja prepoznavnost pozitivno sprejeta pri strankah."

Spet bi šla v šov

Sicer pa Ines pravi, da medijske pozornosti prav nič ne pogreša, a odločitve, da je šla v hišo Big Brother ne obžaluje, ravno nasprotno. "Če bi se morala še enkrat odločiti, bi spet šla v šov, saj so me pri tem podpirali vsi," pojasnuje in dodaja, da jo je resničnostni šov naučil marsičesa. Predvsem opaža, da je zdaj povsem druga oseba. "Precej sem se spremenila. Takrat sem doumela, kaj vse delam narobe, moje vrednote so bile drugačne, dojela sem, kaj bi lahko izboljšala, ... Zato sem vesela, da sem šla v hišo."

Tridesetletna lepotička je v zasebnem življenju predana fantu Željku, s katerim sta skupaj pet let. O poroki zaenkrat še ne razmišljata, a Ines pravi, da bomo zanjo izvedeli pravočasno. "Ko se bo zgodilo, boste slišali (smeh)."

Komentarjev 2
  • dragec 14:28 04.februar 2013.

    sigurno je boljša od čepinove

  • d 09:52 04.februar 2013.

    Mislim, da bi bilo bolje, ce bi se drzala porno kariere.