Magazin > VIP
81 ogledov

"Po diagnozi sem se zdravil z alkoholom"

Michael J. Fox Tracy Pollan Reuters
Igralec Michael J. Fox je končno spregovoril o svoji bolezni, ter kako se je spopadal z njo, ko je izvedel za diagnozo.

Michael J. Fox se na male ekrane vrača s serijo The Michael J. Fox Show, s katero bo skušal ponovno oživeti svojo igralsko kariero, vanjo pa bo vpletel tudi Parkinsonovo bolezen, za katero trpi že več kot dvajset let. Michael je pred kratkim v intervjuju s Howardom Sternom razkril, kako je preživljal prve mesece v letu 1991, ko je izvedel za diagnozo. "Moja prva reakcija je bila, da sem začel na veliko piti. Včasih sem pil samo na zabavah, takrat pa sem pil sam, vsak dan."

Dvainpetdesetletni zvezdnik se je z alkoholom nehal "zdraviti" s pomočjo terapije, med katero se je končno soočil s svojimi strahovi, ki so ga obdajali po diagnozi. "Takrat so se moje misli zbistrile, vse mi je bilo bolj jasno." Tudi zakon z ženo Tracy Pollan je postal veliko boljši, ko si je poiskal strokovno pomoč. "Moj zakon je postal super, pred kratkim pa so stvari začele bolje kazati tudi pri moji karieri," je še povedal Michael.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.