Magazin > VIP
73 ogledov

Po dolgoletni zvezi spet samski

Jernej Tozon Anže Petkovšek
Jernej Tozon svojega stana ne obeša rad na velik zvon, a nam je vseeno priznal, da je že od januarja samski.

"Samski sem že od januarja, tako da je še sveže. Skupaj sva bila daljše obdobje, vendar nama skupna pot očitno ni bila usojena," je o svojem stanu za nas spregovoril Čuk Jernej Tozon, čeprav svojo zasebnost sicer skrbno varuje. "Nikoli nisem govoril, ali sem samski ali v vezi, in tudi sedaj tega ne obešam na velik zvon," pravi Tozon, ki še naprej ostaja zvest svojemu življenjskemu stilu, zato ga trume oboževalk ne ganejo: "Velike razlike, kar se tiče oboževalk, ni. Sicer so bile že prej, vendar se glede tega nisem nič spremenil. Živim svoje življenje in ga poskušam čim bolje živeti. Ali bom to počel sam ali s kakšno drugo osebo, ne vem. Morda bom pa celo življenje samski. Je pa res, da je toliko lepše, če lahko te zadeve deliš z drugo osebo. Sedaj je pač ni."

Jernej verjame v to, da se vse zgodi ob svojem času, zato se mu z načrti o družini ne mudi, čeprav je že v kristusovih letih: "Otrok imam dosti v vrtcu. Najprej je treba spoznati pravo in šele nato je toliko lepše, ko nekaj ustvarjaš skupaj. Če tega ni, je brez veze. Na silo ne iščem ničesar. Nikoli pa ne veš, kaj te čaka. V življenju se vse zgodi z nekim razlogom in izgleda, da se je moralo zgoditi tudi to."

Prednost imajo preproste

Postavni Čuk nam je tudi namignil, kakšne so mu všeč: "Vedno so mi bile všeč čim bolj preproste, take, ki v življenju vedo, kaj bi rade dosegle in ne iščejo materialnih stvari. Potrebno je imeti skupne interese. Ljudje vedo, kakšen sem, kaj mi je všeč, kaj rad počnem in tako bi rad imel, da bi skupaj delila te stvari."

Sicer pa Jernej ni edini samski Čuk, gospodične prave prav tako še ni spoznal tudi Matjaž. "Tega ne obešamo na velik zvon, to nikogar ne briga in o tem se tudi ne pogovarjava. Ko bo prišla prava, jo bomo že predstavili," še dodaja Tozon.

Komentarjev 3
  • sivka 10:16 21.april 2013.

    kaj je 2xGašper Mišić še fraj?

  • Pepe1 09:52 21.april 2013.

    Mislim da ni najbolj zanimiva novica da je Tozon samski saj je še marsi kdo pa to ne pišemo po časiopisih ko boste razumeli da nas take bedarije ne zanimajo boste lahko nehali izdajati časopis ker ne boste imeli kaj pisati

  • nergač 09:49 21.april 2013.

    "Jernej Tozon svojega stana ne obeša rad..."pa ste res en hrvaški portal, slovenski že niste...