Magazin > VIP
7735 ogledov

Po enem največjih škandalov leta 2022 sta zvezdnika spet postala starša

behati prinsloo, adam levine Profimedia
Po vseh obtožbah si želita biti zgolj dobra starša.

Lansko leto je v javnost prišla vest, da naj bi Adam Levine, pevec skupine Maroon 5, varal ženo, nekdanjo manekenko Behati Prinsloo, in sicer z vplivnico Sumner Stroh. Več o tem si lahko preberete TUKAJ

A kaže, da sta Adam in Behati vendarle našla skupni jezik ter premostila pretekle težave. Lepotica je že pred časom za Entertainment Tonight povedala, da si želita še kakšnega otroka. Adam in Behati imata sicer že 4-letno Gio Grace in 6-letno Dusty Rose. "Vedno sva vedela, da si želiva še enega," je priznala Behati in med drugim razkrila, da si je vedno želela imeti pet otrok, a da v času, ko je imela dva mlajša od dveh let, na povečanje družine ni upala niti pomisliti. Ves čas nosečnosti je svoj trebušček ponosno razkazovala tudi na družbenih omrežjih. Par pa je te dni pozdravil rojstvo tretjega otroka.

Behati in Adam sta se poročila v Mehiki julija 2014. Vir blizu lepotice je za People povedal, da sta z Adamom zdaj osredotočena predvsem na to, da bosta najboljša možna starša.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.