Magazin > VIP
579 ogledov

Po Filipovi smrti imela negativne misli

filip kocijančič Mediaspeed.net
Jinny Ribič, dekle tragično preminulega novinarja Filipa Kocijančiča, se počasi postavlja nazaj na noge.

"Filip ne bo več prišel nazaj, in to spoznanje je najhujše. Še vedno ga čakam in imam občutek, da je z mano. Enostavno čutim, da je ob meni in mi pomaga, da nisem sama. Pogrešam ga,“ je v intervjuju za Story povedala 21-letna Jinny Ribič, ki je obrnila nov list v življenju.

Lepotica je po smrti partnerja, novinarja Filipa Kocijančiča, ostala popolnoma sama. Pravi, da je ostala celo brez podpore staršev. "Težko je bilo spoznanje, da bom morala sama premišljeno sprejemati odločitve. Pri 21 letih se sam preživljati in sprejemati odločitve, ki niso lahko, ni tako preprosto,“ je izjavila Ribičeva, ki je prepričana, da se je Kocijančiču zgodila krivica. "Filipa in mene je ločil tovornjak, ki je bil neosvetljen in v mirujočem stanju na levem pasu. Nihče na svetu mi ne more reči, da je bila signalizacija jasna, če je ni bilo. Tam sem bila in videla. Žalostno je, da se te stvari vedno obesijo na tiste, ki jih več ni.“

Jinny pravi, da je bila po smrti en mesec v šoku. S Filipom sta imela velike načrte. Za božič sta nameravala odpotovati na Tajsko in se tam zaročiti. "Spraševala sem se, kaj bom brez moje ljubezni, ki mi je bila in pomenila vse. V nekem trenutku življenje več ni imelo smisla. Poglobila sem se v duhvno rast človeka in ugotovila, da je naša naloga živeti življenje. Prav to mi je preprečilo negativne misli. Samomorilci in ljudje, ki so žrtve naravni nesreč, niso več v istem prostoru zato se borim in upam, da se nekoč znova srečava.“

Da bi smrt čim hitreje prebolela, se je preselila, tudi zaradi pritiskov sosedov, pravi temnolaska, ki ima pred sabo dva cilja -  končati šolanje in spet najti srečo. "Želim le živeti z nasmehom na obrazu, za katerega si želim, da bo čim prej znova pri meni. Želim si imeti čisto vest in umreti z nasmehom,“ je še povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.