Magazin > VIP
26 ogledov

Po Hopperjevi smrti boj za premoženje

Trudil se je, da bi se ločil, a ga je čas prehitel. Victoria bo na sodišču zagot Žurnal24 main
Čeprav se je Dennis Hopper na vse kriplje trudil, da bi se ločil od žene Victorie, je njegova poslednja ura odbila prehitro. Ločitev, ki jo je vložil januarja, še ni bila potrjena.

Po predporočni pogodbi bi morala njegova žena Victoria Duffy dobiti 25 odstotkov njegovega premoženja in 250 tisoč dolarjev izplačila od življenjskega zavarovanja. A le, če bi bila poročena in bi skupaj živela, poroča spletna stran TMZ.

Težave se pojavljajo predvsem zato, ker sta zakonca živela v ločenih hišah, vendar na isti posesti. Viri so že povedali, da bo Victoria to izkoristila, saj meni, da je z Dennisom živela, čeprav v ločenih hišah.

Hopperjev ugledni odvetnik Joe Mannis nad tem ni presenečen. "Opozorila je, da bo to izkoristila in to sem od nje pričakoval."

Na sodišču bo torej še zelo vroče, saj se bosta po zvezdnikovi smrti za njegovo premoženje borili obe strani - Dennisova in Victoriina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.