Magazin > VIP
54 ogledov

Po izhodu seks in gospodinjenje

Pia bi šla v hišo Big Brother še enkrat, toda samo za tri tedne. (Foto: Katja Ko Žurnal24 main
Po treh tednih "zapora" v hiši Big Brother je Pia spregovorila o dvoličnosti nekaterih stanovalcev in o domotožju, ki jo je prevzelo takoj po prihodu v hišo.

Ste se na Big Brother slavnih prijavili sami ali so vas poklicali in povabili k sodelovanju?
Na Big Brother slavnih so me povabili. V bistvu je bila to nekakšna moja tiha želja.

Zakaj ste sprejeli povabilo, če ste imeli kmalu po prihodu veliko domotožje?

Nisem pričakovala, da bom imela tako kmalu domotožje. Takoj po prihodu v hišo so me fascinirali prostori, toda ko sem se drugo jutro zbudila, sem se začela zavedati, da ob meni ni tistih, ki mi pomenijo največ. Med drugim sem hotela spoznati Nino Osenar.

Koliko so vam ponudili za sodelovanje v šovu?
O vsoti ne bi govorila, toda povem lahko, da sem zaslužila toliko, kot če bi se v tem času ukvarjala s svojim poslom. Že na začetku mi denar ni bil pomemben, saj jih tudi nisem napadla z vprašanji, koliko mi bodo dali.

Kaj bi storili, če bi v hiši ostali še en teden?

Če bi ostala v hiši, bi bila zelo žalostna, ker sem si res želela ven. Če pa bi me gledalci v hiši pustili še en teden, bi rekla, da grem na vse ali nič, tudi če bi bilo še tako težko.

V zadnjem tednu ste se zelo spremenili, oddaljili ste se tudi od Nane. Kaj se je pravzaprav zgodilo med vama?
Z Nano sem bila prvih 14 dni zelo povezana, toda v zadnjem tednu, še posebej kar se tiče igre na ladji, se je zelo spremenila in pokazala svoj pravi obraz. Šele takrat sem dojela svarila, ki sem jih dobila pred vstopom v hišo, naj se pazim določenih ljudi. Tudi Nane.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Komentatorji so mnenja, da ste nesamostojni in odvisni od vašega partnerja. Angelca je dejala tudi, da ste bolestno ljubosumni. Kaj pravite na to?
Če bi bila bolestno ljubosumna, kot je dejala Angelca, sploh ne bi vstopila v hišo Big Brother, poleg tega pa bi verjetno nad partnerja poslala nekoga, ki bi pazil nanj. Res je, da sem ga močno pogrešala, toda Angelca ne ve, da v desetih letih nikoli nisva bila ločena za toliko časa. Tudi kadar ga ni bilo doma, sva se slišala po telefonu. Kljub temu je Angelca po oddaji pristopila do mene in me pohvalila ter mi dejala, da moškim ne smem toliko zaupati.

Kakšno je bilo vzdušje v hiši, potem ko se vam je v petek pridružila Urška Čepin?
Mnenje o Urškinem prihodu je bilo različno – nekateri so bili zelo veseli, drugi pa ne. Jaz sem bila Urške zelo vesela, ker je slovenska Pamela Anderson in je zanimiva kljub temu, da je preveč umetna.

Bi šli v hišo še enkrat, če bi imeli to možnost?

V hišo bi šla še enkrat, toda za največ tri tedne. Mislim, da me je ta šola veliko naučila.

Komu privoščite zmago?

Zlatku, ker je tak, kakršen je tudi v resnici. Ko sem bila žalostna, je velikokrat prepeval, všeč mi je njegova energija. Tudi če ne bo zmagal, je zame zmagovalec.

Kaj je bila prva stvar, ki ste jo naredili, ko ste prišli iz hiše oziroma domov?
Najprej sem prelistala revije, potem pa je domov prišel mož in celo noč sva se muckala. Zjutraj sem se lotila gospodinjskih opravil, čez nekaj dni pa se bom vrnila na delo.

Je v kuverti, ki ste jo dobili od moža, res pisalo, da vas ljubi in naj ga pokličete, ko pridete domov?
Res je. Napisanega v oddaji nisem hotela pokazati iz principa, saj je bilo to nekaj mojega, obenem pa sem hotela prisotne pustiti v negotovosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.