Magazin > VIP
33 ogledov

Po javnem prepiru ločitev

nigella lawson FameFlynet
Televizijska kuharska zvezdnica Nigella Lawson in njen mož, milijonar Charles Saatchi, se po javnem obračunu ločujeta.

Po objavi fotografij v britanskem časopisu Sunday People, na katerih milijonar Charles Saatchi za vrat stiska svojo objokano ženo, zvezdniško kuharico Nigello Lawson, se zakonca ločujeta. V prepir se je vmešala tudi policija. Kot so sporočili s Scotland Yarda, so 70-letnemu Saatchiju, ki je prostovoljno prišel na policijsko postajo, izrekli opozorilo zaradi napada, niso pa vložili obtožnice. Saatchi je najprej trdil, da je šlo le za igriv prepir, zdaj pa potrdil, da se z Nigello ločujeta.

"Žal mi je, a moram sporočiti, da se z Nigello Lawson ločujeva. Čutim, da sem Nigello v zadnjem letu zelo razočaral, sam pa sem razočaran, da ne želi dati komentarjev in pojasniti, da nasilja nad ženskami ne podpiram in da je nikoli nisem duševno zlorabil. Žal mi je za ta prepir, žal mi je, da sem jo tako vznemiril, najbolj pa obžalujem, da je to končalo najin zakon," je povedal Saatchi in dodal, da sta se z ženo v zadnjem letu močno oddaljila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.