Magazin > VIP
8263 ogledov

Po koncu slavnega zakona fani upajo, da se bo vrnila v objem bivšega

michelle hunziker Profimedia
Italijanska zveznica Michelle Hunziker se ločuje od dediča modnega imperija Trussardi.

Michelle Hunziker, v Italiji, Švici in Nemčiji izjemno popularna voditeljica, se ločuje od Tomasa Trussardija, s katerim ima dve hčerki. Par se je poročil leta 2014.

Že nekaj časa sta živela ločeno. Ona v Milanu, on v Bergamu, kjer z mamo vodi posle. 

To je že drugi zakon, ki se je za 45-letno lepotico končal nesrečno. Enajst let je bila poročena z italijanskim pevcem Erosom Ramazzotijem, s katerim ima hčerko Auroro. Ta naj bi prijateljem povedala, da je vesela, da se mama ločuje, saj ne more več gledati, kako trpi. Tomaso in Michelle naj bi se v zadnjem času le še prepirala.

Oboževalci para sedaj upajo, da se bo Michelle vrnila k Erosu, ki ji v tem težkem času stoji ob strani. "Vsak dan se slišita po telefonu. Nanj se Michelle lahko zanese," je vir povedal Bild. 

Na govorice se je Eros že odzval. Na družbenem omrežju je zapisal: "Michelle ni moja partnerka. Nisem zaročen. Sem svoboden. Svoboden, svoboden, svoboden."

michelle hunziker | Avtor: Profimedia Profimedia


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.