Magazin > VIP
28 ogledov

Po maminem pogrebu se je zadrogirala

pogreb Whitney Houston Reuters
Čustven pogreb dive Whitney Houston je bil očitno preveč za njeno hčer Bobbi Kristino. Ta je po končani slovesnosti izginila, kasneje pa so njeni svojci izvedeli, da se je drogirala.

Ameriški mediji poročajo, da je Bobbi Kristina Brown takoj po štiriurni slovesnosti, ki se je odvijala v soboto, izginila neznano kam. Pojavila se je šele v nedeljo zjutraj, ko se je družina odpravljala na pokopališče, kjer so pokopali Whitney. "Vsi so bili panični, ves čas so klicali Bobbi Kristino. Po pogrebu se je toliko dogajalo, da se je brez težav izmuznila in nihče ni niti opazil," je razkril neimenovani družinski prijatelj in dodal, da njena babica Cissy in drugi nočejo priznati, da ima težave z drogo. "Vsi vedo, da gre po maminih stopinjah. Poskušali so jo spraviti na zdravljenje, še preden je Whitney umrla. A izguba mame je boleča za vsakogar in vsak se s tem spopada drugače," je še razložil vir.

Zatiskajo si oči

Družinski tiskovni predstavnik pa trdi drugače in pojasnjuje, da se Bobbi Kristina po pogrebu ni drogirala. "Mnogi se sprašujejo, kam je izginila po pogrebni slovesnosti. Naj vam povem, da je z njo vse v redu," je bil skromen. "Potrebovala je nekaj časa zase. Preživlja težko obdobje, kar lahko razumete."

A to ni prvič, da so 18-letno hčer Whitney in Bobbyja Browna povezovali z drogami. Ameriški spletni portal RadarOnline.com je že pred letom dni objavil fotografije, na katerih Bobbi Kristina snifa kokain. Upamo, da ne bo končala kot njena mama.

Komentarjev 2