Magazin > VIP
25 ogledov

Po nastopu v šovu Zvezde plešejo jo je zadela kap

kim zolciak Instagram
Televizijsko zvezdnico Kim Zolciak je le nekaj ur po nastopu v plesnem šovu Zvezde plešejo zadela kap. Nekateri mediji poročajo, da je utrpela celo več manjših možganskih kapi.

Zolciakova je bolnišnico že zapustila. V izjavi za javnost je povedala: "Vsem bi se rada zahvalila za ljubezen in podporo. Sedaj počivam v krogu svoje družine, v mislih pa imam le svoje zdravje. Ljubim plesanje in izkušnjo v tem šovu, zato upam, da se moji nastopi še niso končali.“ Mati šestih otrok sicer ni razkrila, ali bo danes stopila na oder.

Ob njej je bil v bolnišnici ves čas njen soplesalec Tony Dovolani. Kot je dejala zvezdnica, je spoznala, da je nekaj hudo narobe, ko ni več čutila polovice svojega telesa, prav tako pa je imela težave z govorom.

TMZ poroča, da so ji kapi rešile življenje. Med preiskavami so zdravniki namreč ugotovili, da ima Kim hujše težave s srcem, ki se jih ni zavedala. Za kakšne težave gre, ni znano, naj bi pa 37-letnici zdravniki povedali, da je imela veliko srečo, da so težave odkrili, saj bi lahko ogrozile njeno življenje. Kim so operirali v petek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.