Magazin > VIP
9783 ogledov

Po nesreči: Od kraljice in vojvode pričakovala opravičilo, dobila pa je tole …

Emma Fairweather
1/6
“Prejeto sporočilo je bilo nesmiselno,” je povedala Emma Fairweather, ki je v nesreči, ki jo je povzročil mož kraljice Elizabete II., utrpela poškodbo roke.

Vojvoda Edinburga, princ Philip, je pretekli teden povzročil prometno nesrečo. Ko se je s stranske ceste vključeval na glavno, ga je zaslepilo sonce in v njegov range rover je trčila kia, v kateri sta sedeli dve ženski in dojenček. Prinčevo vozilo se je po trku prekucnilo na bok. 

Emma Fairweather je morala zaradi zlomljenega zapestja v bolnišnico, poškodovana pa je bila tudi druga potnica v kii. Otrok jo je odnesel brez poškodb.

Emma je za medije povedala, da je pričakovala opravičilo z dvora. Kraljica in vojvoda sta ji sicer poslala pismo, a v njem ni bilo opravičila. “Kraljica in vojvoda Edinburga si želita ostati v vašem spominu,” je pisalo na listku. “Prejeto sporočilo je bilo nesmiselno,” pravi Emma, ki je ob tem še dodala, da si opravičila s strani vojvode zelo želi. “Kaj pa bi kraljico in vojvodo stalo, če bi mi poslala voščilnico in rože?” pravi.

princ philip | Avtor: Profimedia Profimedia
Emma tudi pravi, da bi Philipu oprostila, če bi se ji javil, poudarja pa, da bi bilo pošteno, da bi ga oblasti, če dokažejo, da je kriv, kazensko preganjale. 46-letnica je tudi izjavila, da ne verjame, da je 97-letnika med vožnjo zaslepilo sonce, saj je bilo oblačno.

Philip, ki ga nesreča očitno ni prav nič prestrašila, saj so ga že videli za volanom, v nesreči ni utrpel hujših poškodb.

princ philip Pretresljivi posnetki Magazin Nesreča princa Philipa: "Na rokah sem imel prinčevo kri“


 

Komentarjev 7
  • leonardo 13:41 22.januar 2019.

    V spominu bi ji ostala, če bi ji poslala kakšno tolažilno odškodnino. N.pr 1ooo funtov.

  • mirror 12:27 22.januar 2019.

    Oseba stara nad 85 let ni več sposobna za vožnjo po prometnih cestah.

  • Pepe007 08:15 22.januar 2019.

    Ded je star in se je življenja naveličal. Potem pa uboga Kia ne zmogla opraviti naloge na katero je računal.