Magazin > VIP
22888 ogledov

Po ogledu posnetkov varnostne kamere je pevec vložil ločitvene papirje

joe jonas, sophie turner Profimedia
Joe Jonas in Sophie Turner se ločujeta.

Že nekaj dni se je šušljalo, da je zakona med zvezdnico serije Igra prestolov, Sophie Turner, in pevcem Joejem Jonasom konec, včeraj pa je prišla potrditev. Igralca sta v skupni izjavi zapisala: "Po štirih čudovitih letih zakona sva se sporazumno odločila, da se ločiva. Veliko je namigovanj o vzrokih, a gre za skupno odločitev. Iskreno upava, da bodo vsi spoštovali našo željo po zasebnosti - tako za naju kot za najina otroka."

Par ima dve hčerki. Willa je stara 3 leta, njuna druga hči, ime javnosti ni znano, pa se je rodila lani. 

Ločitvene dokumente je vložil pevec. TMZ piše, da je vedel, da je njegovega zakona nepreklicno konec, ko si je ogledal posnetke varnostne kamere. Kaj je Sophie naredila ali rekla, ni znano.

Znani par, ki se je spoznal leta 2016 prek skupnih prijateljev, se je poročil leta 2019 v Las Vegasu in Parizu. Prijatelj 27-letne igralke je dejal, da se je Sophie v zakonu počutila ujeto in da ima občutek, da veliko zamuja, saj se je mlada poročila in postala mama. Neki drugi vir pa je razložil, da so se težave pojavile lani okoli božiča in da se je Sophie od moža razšla v začetku poletja, da bi s svojimi nekdanjimi sošolci uživala brezskrbne mesece v Evropi. Tam je tudi snemala.

Joe se je, da bi rešil svoj zakon, z otroki odpravil k ženi, a se je v ZDA s hčerkama vrnil sam. Otroka živita pri očetu, poročajo mediji. 

Komentarjev 1
  • popokatopetl 13:39 07.september 2023.

    Se pravi, če ne bi bilo invazivnih kamer, bi lahko bila še vedno srečno poročena...