Magazin > VIP
8299 ogledov

Po operaciji kolka je dobila navodila za pravilni spolni odnos

Carla Barrett TikTok
Včasih nas lahko tudi dobronamerna poteza zdravniškega osebja nemalo preseneti in prav to je doživela pacientka po operaciji kolka.

Carla Barrett iz Londona je prestala operacijo kolka in na njeno veliko presenečenje je od zdravniškega osebja med drugim dobila tudi navodila za dovoljene spolne poze po posegu. Vodnik namreč prikazuje štiri spolne položaje, ki jih lahko uporablja. Vodič poleg tega vsebuje tudi navodila za vsako pozo med spolnim odnosom in opozarja, da morajo biti bolniki zelo pozorni na položaj kolka med spolnim odnosom. Carla je imela operacijo kolka in ob takšnih operacijah je okrevanje kar težko.

"Kako naj to izvedem?! Ne smeš delati napačnih gibov, zato sem s tem vodnikom varna, če izvajam le te poze." Ko je prejela vodnik, je bila tudi nekoliko presenečena in se spraševala, ali so ga prejeli tudi starejši, saj tovrstne operacije običajno opravljajo ljudje v 70. in 80. letu. "Vsa čast za to, še posebej, ker je ciljna demografija za to stara 70, 80 let. Lahko bi sestavili malo bolj kreativne poze," je povedala Carla, ki ji vodnik ni prav nič pomagal, je povedala: "Nisem hetero, zato mi sploh ni pomagal."

Carla Barrett | Avtor: TikTok TikTok

Vsemu skupaj se je začudila ter vse objavila tudi na družabnem omrežju TikTok

 

 

Komentarjev 2
  • djdj 10:11 08.oktober 2022.

    Iskanje pozornosti. Tudi v SLO, dajo takšne nasvete(povedala znanka). Sploh, če ji bo samo lizala nima kaj skrbeti in se izpostavljati.

  • sam1 09:09 08.oktober 2022.

    Ne vem,kaj je v teh priporočilih zdravnikov tako čudno,saj ti tudi npr..po kakšni drugi operaciji dajo navodila,kako se ravnati,da ne pride med okrevanjem do ponovne poškodbe......