Magazin > VIP
87 ogledov

Po pogrebu odjeknile zlobne govorice

Liz Jagger Georgia May Jagger Profimedias
Pogreb L'Wren Scott. So Mickovi otroci žalost zaigrali?

Včeraj so k večnemu počitku položili modno oblikovalko L'Wren Scott, dolgoletno spremljevalko pevca Micka Jaggerja.

Na pogrebu so bili tudi pevčevi otroci Jade, Karis, Liz in Georgia May, ki so Scottovi v slovo prebrali tudi nekaj vrstic iz Biblije. Številni pa namigujejo, da solze Mickovih hčera niso bile pristne.

Viri trdijo, da se Scottova z dekleti ni razumela najbolje in da je zaradi njih imela občutek, da ne spada k družini Jagger. "Zelo se je trudila, da bi se z njimi bolje razumela. Vabila jih je na kosila in zabave, a so bila dekleta do nje kljub temu zadržana. Imela so občutek, da je L'Wren obsedena z nadzorom. Menila so tudi, da je bil Mick, kadar je bila L'Wren v bližini, bolj zadržan kot sicer," je izdal vir in dodal, da so videli, kako se je Jade Jagger le dan po samomoru modne oblikovalke v javnosti prešerno smejala.

Govorice, da so imeli drugi člani Rollingov težave z L'Wren, očitno držijo. Ronnieja Wooda, Keitha Richardsa in Charlieja Wattsa namreč ni bilo na pogrebu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.