Magazin > VIP
48 ogledov

Po pol leta ugotovila, da nima več noge

Princ Frederic von Anhalt, Zsa Zsa GAbor Reuters
Hollywoodska diva, 95-letna Zsa Zsa Gabor, je ostala brez noge, ne da bi vedela za to.

Legendarno hollywoodsko igralko, 95-letno Zsa Zso Gabor, že leta pestijo hude zdravstvene težave, zaradi katerih so morali na posteljo priklenjeni zvezdnici lani nad kolenom amputirati desno nogo. Vendar pa je v želji, da je ne bi vznemirjali, s tem nihče ni seznanil. Da je brez noge, je po pol leta ugotovila sama. "Prosila me je, naj jo posedem na postelji, in videla, da je brez noge. Rekla je: "Tukaj nekaj manjka," je razkril njen deveti soprog, princ Frederic von Anhalt. Zvezdnica je namreč priklenjena na posteljo, eno roko ima paralizirano, drugo pa prekratko, da bi lahko dosegla koleno, zato ni mogla prej občutiti, da je brez uda.

Sicer to ni edina skrivnost, ki jo je Frederic v skrbi, da je ne bi razburjal, skrival pred ženo. Med drugim ji tudi noče povedati, da jo hranijo po cevki. "Vedno je bila tako glamurozna,“ je pojasnil.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.