Magazin > VIP
61 ogledov

Po pomoč se je obrnila k duhovniku

Kim Kardashian, Kris Humphries Flynet
Kim Kardashian in Kris Humphries sta se včeraj sestala v Minnesoti, kjer sta se odpravila na pogovor k duhovniku, ki ju je poročil. To je prvo srečanje para po tem, ko je Kim prejšnji teden oznanila, da se želi ločiti od Krisa.

Kot poroča ameriški spletni portal RadarOnline.com, je Kim včeraj zgodaj zjutraj priletela v Minnesoto, kjer se je sestala s svojim kmalu bivšim možem, Krisom Humphriesom. Zvezdnici in košarkarju se je na razkošnem domu Humphriesovih pridružil pastor Joel Johnson, ki je par tudi poročil.

Paparaci so Kim opazili na verandi pred hišo, kjer je opravila več telefonskih klicev, ki so bili po njihovih besedah zelo čustveni. Medtem pa pastor ni želel komentirati ničesar v zvezi s parom. Za zdaj razlog sestanka še ni znan, mediji pa ugibajo, da Kim in Kris poskušata rešiti zakon, ali pa jima duhovnik le pomaga prebroditi težko obdobje.

Kim mora za prstan plačati

A vse kaže, da si Kim ne bo premislila, saj je Kris po besedah paparacev povsem na tleh in se še kar ne more sprijazniti s koncem zakona. Poleg tega je 31-letna zvezdnica dejala, da bo kljub ločitvi obdržala zaročni prstan, za katerega pa bi morala po besedah poznavalcev Krisu celo plačati. Diamantni prstan je vreden kar dva milijona dolarjev, a Kris naj bi zanj plačal precej manjšo vsoto, saj tudi za samo poroko zvezdnika nista odštela niti centa. Zato tudi Kim, če ga hoče obdržati, zanj ne bo plačala polne cene. Mnogi pravijo, da se bo morala odreči le nekaj obiskom pri frizerju in manikerju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.