Magazin > VIP
27 ogledov

Po poroki bo Robbie živel s taščo

Robbie je po poroki presrečen. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Novopečena tašča pevca Robbieja Williamsa je sprejela ponudbo in se bo preselila v losangeleški dvorec k mladoporočencema.

Gwen Field, mati pevčeve soproge Ayde Field, se že dlje časa spopada s plačili hipoteke na hišo. Da jo lahko plačuje, mora svoj dom tudi oddajati. Ker Robbie Williams ni mogel več gledati, kako ji je težko, ji je velikodušno ponudil, da lahko živi pri njem in soprogi v dvorcu v Los Angelesu. Sprva se je močno upirala, nazadnje pa uvidela, da bo najbolje, če privoli.

Poroka, ki je potekala prejšnjo soboto, pa je prav tako zbližala druge člane družine. Ayda se je zbližala z očetom Haldunom Evecanom, ki ga ni videla več kot deset let, in ga zdaj namerava z Robbiejem obiskati v Turčiji. Pevec prav tako želi pomagati njenemu polbratu Dylanu, ki si želi uspeti kot raper.

Teden dni po poroki pa se je pevec vsem zahvalil za lepe želje. "Videti je, da bo le srečen konec," je povedal in se razveselil tudi ponovnega sodelovanja s člani skupine Take That, potem ko je skupino zapustil pred 15 leti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.