Magazin > VIP
23 ogledov

Po sedmih letih ponovno prijatelja

Elton John, George Michael Reuters
Pop zvezdnika Elton John in George Michael, ki sedem let skoraj nista spregovorila drug z drugim, sta v teh dneh zgladila odnose in skupaj nastopila na dobrodelnem plesu.

Britanska glasbenika Elton John in George Michael, ki sta bila nekdaj zelo dobra prijatelja, zadnjih sedem let pa nista govorila, sta se končno pomirila. Do spora je prišlo leta 2004, ko je Elton John v času, ko se je George soočal s številnimi seksualnimi in drugimi škandali, izjavil, da se njegov prijatelj nenavadno obnaša. Georgea je njegova izjava tako prizadela, da z njim ni želel govoriti kar sedem let.

Pred nekaj dnevi pa se je George pojavil na dobrodelnem plesu, ki ga je organiziral Elton s svojim soprogom Davidom na njunem domu. Zbrane sta presenetila s pesmijo Don't Let The Sun Go Down On Me, s katero sta skupaj nastopila že leta 1985 na Live Aidu. Množica je bila popolnoma navdušena. "Vsi so ponoreli. Bil je poseben trenutek," je povedal eden izmed gostov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.