Magazin > VIP
32 ogledov

Po sinovi smrti zdaj v strahu še za sestro

Sylvester Stallone EPA
Polsestra zvezdnika Sylvestra Stallona, ki boleha za rakom, je zaradi bolezni pristala v bolnišnici. Njeno stanje je kritično in se iz dneva v dan slabša.

Igralec je komaj pokopal svojega sina Sagea, ki je umrl prejšnji mesec, zdaj pa je že v velikih skrbeh za svojo polsestro Toni Ann Filiti. Toni namreč boleha za pljučnim rakom in rakom na jetrih, pred dvema tednoma pa se je njeno stanje poslabšalo in je morala v bolnišnico. A kot kaže je z njenim zdravjem vse slabše, kar z žalostjo sporoča tudi njena mama. "Po tem, ko sem izgubila vnuka, je Tonijina bolezen preveč zame. Ne kaže ji dobro, saj se ji je rak razširil na možgane," je za ameriški časnik New York Post povedala Jackie Stallone. Toni, ki je stara 48 let, pri življenju ohranjajo samo še naprave, zdravniki pa niso optimistični. "Pravijo, da si ne bo opomogla. Naredili so že vse, kar so lahko. Zdaj si samo želim, da bi jo lahko odpeljala domov, kjer bo lahko umrla v miru," je še dodala užaloščena gospa Stallone.

Sylvester je trenutno v Franciji, kjer se v družbi žene Jennifer in treh hčerk sooča s smrtjo sina, ki so ga pokopali konec julija. Na vse hujše zdravstveno stanje polsestre se menda še ni odzval.

Komentarjev 2
  • Maxximus 12:59 11.avgust 2012.

    Si ti en Bik! Kot da je pr nas kaj boljše, teslo zahojeno!

  • erikkk 10:15 11.avgust 2012.

    Ne moreš vrjet... ampak ta Amerika je zgleda vsa prepojena z rakotvornimi snovmi da jit tam toliko zboleva...Saj je že vsak drugi rakav bolnik...