Magazin > VIP
3315 ogledov

Po škandalu v šovu The Voice zvezdnica zapustila moža, njeno trpljenje je veliko

linda de mol Profimedia
Umaknila se je.

linda de mol | Avtor: Profimedia Profimedia
Na Nizozemskem je januarja izbruhnil spolni škandal, v katerem igra glavno vlogo Jeroen Rietbergen, dolgoletni partner voditeljice Linde de Mol, ki v Nemčiji spada med najbolj priljubljene TV-zvezde vseh časov in je znana predvsem kot voditeljica oddaje Sanjska poroka.  

Rietbergen je vodja banda pri šovu The Voice, ki ga je leta 2010 ustvaril Lindin brat John de Mol. Kot poročajo mediji, je priznal, da je imel spolno razmerje z ženskami, ki so sodelovale v šovu. V soboto je odstopil in preko odvetnika sporočil, da se opravičuje za "stvari, ki se ne bi smele zgoditi".

Linda je moža takoj zapustila in se umaknila iz javnosti. Lepotica izdaja revijo, za katero vedno napiše uvodnik. Tokrat pa kolumne ni napisala, kar zelo veliko pove o njenem trenutnem čustvenem stanju. "V vseh teh letih se ni prestrašila prav ničesar. Ni se ozirala na svoje počutje ali težave, ki so jo pestile. A njeno trpljenje je sedaj tako veliko, da ne zmore več. Mora, ki jo že nekaj tednov preživlja, je sedaj še večja," je za revijo Story povedala Karin Swerink, urednica revije LINDA, in dodala, da bo v reviji kmalu izšel članek o spolnih zlorabah. "Takšno naslovno zgodbo bi najraje napisala skupaj z Lindo - ko bo spet tako močna, kot je bila nekoč."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.