Magazin > VIP
25166 ogledov

Po škandalu: Znano, ali bo Ellen DeGeneres ostala brez oddaje

ellen degeneres Profimedia
To so povedali producenti.

Po poročanju New York Post že nekaj časa krožijo govorice, da bodo ukinili pogovorno oddajo Ellen, ki jo vodi komičarka Ellen DeGeneres. Razlog naj bi bila padajoča gledanost pa tudi namigovanja, da je voditeljica osorna do članov svoje ekipe.

Na govorice so se sedaj odzvali producenti oddaje, ki je na sporedu že 17 let. Pravijo, da ne držijo.

62-letna voditeljica je morala o sebi v zadnjih mesecih poslušati ogromno kritik. Oddajo vedno vodi nasmejana do ušes, v resnici pa naj bi bila to le maska. Več oseb je povedalo, da je Ellen nesramna do ljudi, s katerimi dela. "Novemu članu ekipe so povedali: 'Vsak dan si izbere žrtev, ki jo sovraži. Ne nosiš nobene krivde, samo potrpi en dan. Naslednji dan si bo izbrala drugega.' Ni jim verjel, a izkazalo se je, da je to resnica,“ je povedal TV scenarist Ben Simeon.

V času koronavirusa so govorice o neprimernem obnašanju voditeljice spet vzplamtele, saj mnogi, ki delajo z njo, niso dobili nikakršnih informacij o plačilu oziroma statusu svoje zaposlitve. Ellen je šov vodila na daljavo, a je za snemanje najela drugo ekipo in ne ljudi, ki so se pritožili.

Že poznate Joonglo?

 
Komentarjev 10
  • Žurnalček 12:37 06.julij 2020.

    Men je tudi zoprna , pa ne zato ker se je gen z njo poigral !

  • MihaPu 13:04 05.julij 2020.

    Kdo bo gledal bolane lgbt anomalije, kako ti krojijo medijski prostor in čipirajo narod proti družinskim vrednotam, medtem ko bolane anomalije javno vzdigujejo v nebo. PODPORA NARAVNIM DRUŽINAM, ostale pa zdraviti na naše stroške države.

  • Detel5ica 17:34 02.julij 2020.

    2x sem gledal cca 3min,zoprna lezbača.