Magazin > VIP
33 ogledov

Po skupni noči Alya in Nina nerazdružljivi

Alya Nina Pušlar
1/5
Mediaspeed.net
Marsikdo bi mislil, da sta rivalki, a Alya in Nina Pušlar sta dobri prijateljici, ki si zaupata že dve leti. Njuno prijateljstvo se je rodilo onkraj naših meja, v eni noči.

Na družabnih dogodkih že lep čas opažamo neločljiv par: Nino Pušlar in Alyo, ki vidno uživata v družbi druga druge. Tako je bilo tudi na tradicionalnem pikniku pod klobuki, kamor sta pevki prišli nasmejani do ušes, zato smo o njunem prijateljstvu želeli izvedeti več. "Nina je super, je preprosta punca. Ujameva se skoraj v vsem, podobno razmišljava, imava veliko skupnih tem, morda tudi zato, ker sva obe glasbenici," nam je razložila Alya, ki pa je ob vprašanju o duetu ostala skrivnostna. "O tem pa nič ne veva," je dejala v smehu.

Podoben odgovor nam je dala tudi Nina, ki je razložila, da imata z Alyo obdobja, ko se zelo družita, potem pa se pol leta sploh ne vidita. "No, zdaj je spet obdobje, ko se veliko videvava. Zelo sva se ujeli, že prvič sva ugotovili, da imava zelo veliko skupnega."

Zgodilo se je v Srbiji

In kdaj je preskočila iskrica? Zgodilo se je pred dvema letoma, ko sta bili obe na poti v Srbijo, kjer sta nastopili na televiziji Pink, pojasni Alya. "Skupaj so naju dali v sobo in do sedmih zjutraj nisva zaspali, toliko sva si imeli za povedati. Od takrat naprej sva prijateljici." Glasbenici skupaj najraje obiskujeta različne družabne dogodke, seveda pa ne gre brez tipičnih dekliških pogovorov, ki jih Nina in Alya najraje opravita, ko prespita druga pri drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.