Magazin > VIP
78180 ogledov

Po smrti na dan prihajajo umazane skrivnosti Matta Perryja

MATTHEW PERRY Profimedia
Prijazen, duhovit, zabaven. Tako so ga opisovali njegovi igralski kolegi. Obstajajo pa viri, ki za zvezdnika ne najdejo lepih besed ...

Ko je Matthew Perry leta 2022 promoviral svoje spomine, v katerih je odkrito spregovoril o svojih težavah z drogami, se je zdelo, da se je zvezdnik rešil iz prijema prepovedanih substanc. Septembra 2022 je ponosno povedal, da se drog ni pritaknil že 18 mesecev. Oktobra lani pa nas je nenadoma zapustil. V 55. letu starosti je umrl zaradi prevelikega odmerka ketamina. 

Us Weekly poroča, da vzrok smrti tistih, ki so Perryja dobro poznali, ni presenetil. Nekateri celo trdijo, da igralec ni prejel primerne pomoči. "Z duševnimi težavami se je boril tako, da se je izoliral. Ko je zaključil s snemanjem serije Prijatelji, je bil finančno preskrbljen, zato si je lahko ustvaril primerno okolje za zlorabo drog."

Trije viri so mediju povedali, da je Perry na promocijski turneji za knjigo lagal, ko je trdil, da je ozdravljeni odvisnik. Jemanje zdravil na recept pa ni bila edina težava oziroma edino neprimerno obnašanje, ki ga je prikrival. "Bil je verbalno, čustveno in fizično nasilen," trdi eden od virov, ki je zvezdnika označil za izjemno manipulativno osebo. "Znal je povzročati bolečino in igrati žrtev," je dodal. Drugi vir je Perryju stopil v bran. Pravi, da ni bil slab človek, a so ga droge spremenile v težavno osebo.

Oba vira tudi trdita, da je Perry marca 2022 med debato o drogah, fizično napadel svojo prijateljico Morgan Moses. Ta zgodbe ni želela komentirati. "Morgan je potisnil ob steno, nekaj vrgel vanjo, nato pa jo je potisnil na posteljo," sta razkrila vira in dodala, da je bil Perry znan po tem, da je z roko rad udarjal v steno, prevračal mize in po sobi metal stvari.

"Morgan je bila njegova najboljša prijateljica, on pa je uničil zvezo. Potisnil jo je na rob. Vsi so mu želeli pomagati, bilo je grozno. Razjezile so ga že najmanjše stvari, nato pa zgodbo spremenil tako, da se je prikazal kot žrtev. Situacijo je poslabšal, da je potem lahko rekel: 'Ubogi jaz, prozadejal si mi bolečine in me zapustil.'"

Po besedah virov naj bi neka mlada ženska, ki je bila z igralcem v zvezi, leta 2020 zagrozila, da ga bo zaradi čustvenega in fizičnega nasilja tožila. Zaradi njega naj bi celo postala odvisna od tablet.

"Odvisniki so pametni, Matthew pa je bil briljanten," še pravijo poznavalci. Na aplikaciji za zmenke naj bi Perry redno spoznaval ženske, ki jih je nato nagovarjal, naj mu priskrbijo droge in mu jih prinesejo na dom.

 

 

Komentarjev 8
  • ivo5 22:33 14.januar 2024.

    ,,Prijazen, duhovit, zabaven.'' Samo za plačane vloge. Sicer privatno kot večina ,,komikov'', hladni in sebični.

  • gabrijela2 20:21 14.januar 2024.

    Ali ga res ne morete pustiti da počiva v ,,MIRU,,

  • Pierre 18:37 14.januar 2024.

    De mortuis nil nisi bene!!!!