Magazin > VIP
3782 ogledov

Po smrti staršev nov udarec za 13-letno kuharsko zvezdo

Ben Watkins Fox/Youtube
Za Bena vsa Amerika stiska pesti.

Pri nekdanjem tekmovalcu kuharskega šova MasterChef Junior, Benu Watkinsu, so zdravniki odkrili zelo redek tumor mehkih tkiv - angiomatoidni fibrozni histiocitom. 

Benova babica in stric sta razkrila, da je deček le kratek čas po svojem 13. rojstnem dnevu izvedel, da je "eden od šestih ljudi na svetu“ s to boleznijo.  Zdravniki so že začeli s kemoterapijo.

"Kljub vsem izzivom in težavam Ben ni izgubil optimizma in se veseli vrnitve v kuhinjo ter sanja o karieri inženirja,“ sta njegova sorodnika zapisala na spletni strani GoFundMe, na kateri zbirajo denar za Benovo zdravljenje in njegovo prihodnost. 

Ben je leta 2017 izgubil svoja starša. Njegov oče Mike je ustrelil svojo ženo, nato pa storil samomor.

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.