Magazin > VIP
36 ogledov

Po snemanju spota morala na urgenco

Nika Zorjan Žurnal24 main
Niki Zorjan je bilo na snemanju videospota tako slabo, da je morala na urgenco.

Pevka Nika Zorjan, ki te dni navdušuje z novim videospotom Nasmeh življenja, je izdala, da je morala po prvem snemalnem dnevu obiskati urgenco.

"Že od malih nog imam velike težave z migreno, še posebno če sem pod stresom ter kadar ne pijem in ne jem dovolj. Takrat me tako boli, hkrati pa še bruham, da mi ne preostane drugega, kot da grem na urgenco po injekcije. Zaradi tega se injekcij sploh ne bojim, temveč komaj čakam, da jih dobim v zadnjico in da me odrešijo bolečin," nam je zaupala mlada pevka in pojasnila: "To se mi je zgodilo tudi na snemanju, saj smo ves dan snemali na žgočem soncu, bila sem polna adrenalina in malo neodgovorna do same sebe. Ker sem tak perfekcionist, sem razmišljala le o tem, da bomo karseda najbolje posneli. Prizori ob ognju so bili pravo mučenje, saj mi je vmes postalo tako slabo, da so me na koncu dneva odpeljali le še na urgenco. Bala sem se, da se bo to na posnetku videlo, vendar se na srečo ne. Hvala bogu, sem se naslednji dan zbudila brez glavobola in smo lahko snemali naprej. Ob sebi bi potrebovala nekoga, ki bi mi ob adrenalinskih situacijah v roke potisnil hrano in pijačo (smeh)."

"Ob izidu sem se prav jokala od sreče, ko sem dobila toliko pozitivnih odzivov. Ta videospot je moj največji uspeh do zdaj in hvala Niku Karu, ki je uporabil res najboljše kadre. Presrečna sem!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.