Magazin > VIP
16 ogledov

Po splavu poroka

Zaljubljenca sta se zaročila na romantičnem Baliju. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Potem ko je po šestih mesecih nosečnosti britanska pevka Lily Allen splavila, sta se s partnerjem odločila, da se poročita.

Po slabi novici, da je znova splavila, se za pevko Lily Allen obetajo lepši časi. S fantom Samom Cooperjem namreč konec leta načrtujeta poroko. Pred splavom par o poroki ni niti resno razmišljal, zaradi tragedije, ki se jima je znova pripetila, pa sta se odločila za ta korak.

"Lily in Sam sta imela poroko v načrtu, ko bi se otrok rodil, nista pa imela nič konkretnega v mislih," je povedal njun prijatelj. "Zdaj pa sta se odločila, da bi rada postala mož in žena takoj, ko bo mogoče. Med žalovanjem sta se še bolj povezala in ugotovila, da se obožujeta in ne moreta živeti drug brez drugega."

25-letna Lily si želi, da bi bila poročna slovesnost na luksuznem posestvu njenega očeta Keitha Allena v Angliji. Z očetom je namreč zelo povezana in je sprejela njegovo ponudbo, da se poroči doma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.