Magazin > VIP
4172 ogledov

Po tem, ko je zadel 10 milijonov evrov, zdaj išče ženo

milijonar facebook
Zatrjuje, da je denar pristal v pravih rokah.

Kursat Yildrim, delavec v jeklarni iz Dortmunda v Nemčiji, je konec septembra na loteriji zadel nekaj manj kot 10 milijonov evrov. Takoj je pustil službo, kupil Ferrarija 448 pisto, vrednega slabega pol milijona evrov, Porscheja S kabrioleta za četrt milijona evrov in si nadel drago luksuzno uro. Zdaj se je 41-letnik odločil, da si poišče žensko, s katero bi delil svoje bogastvo ter potoval po svetu. V intervjuju za nemški Bild je povedal, da je lahko blondinka ali rjavolaska. "Potrebujem žensko, ki ji lahko zaupam ne glede na to, kaj se zgodi," je dejal.

Nemški tabloid je že ustvaril elektronski naslov, na katerega se lahko zainteresirane obrnejo. A je novopečeni milijonar vseeno previden, ko gre za ženske in denar. O tem je povedal: "Nenadoma so vsi tvoji prijatelji. Ljudje, s katerimi se nisem slišal že leta, so me kar naenkrat začeli klicati in zahtevati denar. Zelo dobro lahko skrbim zase. Sprejel sem vse potrebne ukrepe. Denar je v varnih rokah."

Vest o dobitku je objavil na družabnem omrežju, kar je marsikoga presenetilo, a sam pravi, da mu ni žal. "Vsi morajo vedeti. 90 odstotkov jih je ljubosumnih in misli, da si tega ne zaslužim. Ampak vseeno mi je. Nikoli ne bom pozabil, od kod prihajam. Sem iz delavskega razreda. Nikoli ne bom postal aroganten človek." Na vprašanje, zakaj je kupil tako draga avtomobila, pa je odgovoril: "Zaradi sovražnikov. Zaradi vseh ljubosumnih ljudi."

Novopečeni milijonar še vedno igra loto, tako kot vseh zadnjih 15 let. Na vprašanje o načrtih za prihodnost pa je odgovoril: "Najboljše pri vsem je, da lahko osrečim veliko ljudi. Denar sem takoj nakazal staršem in bratu."

Dokler ne najde ženske svojih sanj, milijonar načrtuje potovanje v Afriko, da bi revnim otrokom dostavil darila. Izjavil je, da je molil k Bogu, da bi mu dal priložnost narediti nekaj dobrega in da bo zdaj to tudi storil.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.