Magazin > VIP
12966 ogledov

Po hudih udarcih usode ima Fredi Miler sedaj razlog za veselje

Fredi Miler Facebook
Novica ga je nadvse razveselila

Če je bil Fredi Miler pred leti zaradi zdravstvenih težav opravičeno slabe volje, je tokrat ravno nasprotno. Vzrok za dobro voljo je, da je zopet postal dedek, tokrat že četrtič. Mlajši sin Sandi in Mateja sta 22. februarja namreč povila sina Nika. Zdaj imata oba Fredijeva sinova po dva sinova, Fredi pa skupno torej kar štiri vnuke. "Rojstva sem se razveselil. Predvsem sem vesel, da je otrok zdrav. Zdaj imam kar štiri vnuke. Ja, sami fantje so," nam veselo pove.

Poleg tega, da imata Denis in Sandi zdaj oba dva sinova, pa ju druži še nekaj skupnega, veselje do glasbe. In prav glasba ju je povezala do te mere, da skupaj kot Duo DJ vrtita glasbo in poskrbita za veselo vzdušje v Sloveniji in tudi v tujini. "Ravno pred dvema mesecema sta se vrnila iz Nemčije," nam ponosno pove Fredi.

Fredi je v zadnjem času ustvaril kar nekaj novih pesmi. Zadnjo je namenil upokojencem, saj besedilo govori o tem, kako težko je priti dandanes s pokojnino čez mesec. "Še vedno nastopam, a bi si želel, da bi bilo nastopov več," nam še zaupa na koncu.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.