Magazin > VIP
12060 ogledov

Po težkem obdobju znani Slovenki končno posijalo sonce

Tjaša Steklasa Promocijski material
Upa, da bosta z možem kmalu lahko delala le to, v čemer najbolj uživata.

Pevka Tjaša Hrovat Steklasa, ki ima za seboj precej tragično obdobje, zdaj v svet zre z optimizmom, z upanjem in z jasno začrtanim ciljem. Tjaša se je pred leti predstavila širši javnosti z nastopom v šovu X-Factor kot članica zasedbe S.W.A.G. Leto 2020 je bilo zanjo res težko, najprej je izgubila mamo, devet mesecev po materini smrti je izvedela, da je noseča, a je po šestih tednih doživela spontani splav. A pred letom dni sta se Tjaša in njen mož, Uroš Steklasa, vendarle lahko nasmehnila, saj se jima je rodila hčerka Lori.

Ob zaključku porodniškega dopusta sta se Tjaša in Uroš odločila, da se glasbeni karieri še bolj posvetita. Tjaša, ki je septembra letos diplomirala, je tako pustila svojo redno službo kot učiteljica otrok s posebnimi potrebami in se podala v podjetniške vode. "Sedaj je čas, da svoje življenje popolnoma posvetim glasbi in družini. To me osrečuje in to si želim početi celo življenje," je o velikem koraku povedala Tjaša, ki si želi, da glasba nekoč v celoti postane poklic obeh zakoncev.

Uroš in Tjaša sta širšemu občinstvu najbolj poznana po ljubezenskih skladbah z močnim besedilom. Uroševa muza je seveda še vedno Tjaša, kar vedno rad poudari. Letos počasi že zaključujeta sezono koncertov, v sklopu katere je bil prav vsak koncert razprodan, zato v zahvalo vsem, ki ju na njuni poti spremljajo, poklanjata novo pesem in videospot z naslovom S tabo upam si letet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.