Magazin > VIP
22168 ogledov

Po tragičnih izgubah sedaj tak uspeh našega znanega para

Tjaša in Uroš PR BAJTA
Pretekla leta so bila za par težka, sedaj pa sta doživela enega največjih profesionalnih uspehov.

Uroš in Tjaša sta pred kratkim napovedala največji projekt v njuni karieri do zdaj. 9. februarja bosta z razširjeno glasbeno zasedbo stopila na oder razprodane Gallusove dvorane Cankarjevega doma. "Najini poslušalci so naju res pozitivno presenetili. Koncert smo razprodali v samo 36 urah in iz Cankarjevega doma so nama sporočili, da se to v njihovi zgodovini še ni zgodilo. Brez besed sva in neizmerno se veseliva 9. februarja," povesta Uroš in Tjaša, ki sta včeraj v krogu svojih glasbenih prijateljev in oboževalcev predstavila tudi njun drugi album z naslovom Steklasika. V prijetnem ambientu, obkroženem s številnimi znanimi slovenci se je odvil nepozaben večer poln dobre glasbe in prijetnega druženja.  

"V ta projekt je bilo vložene res veliko energije in truda s strani vseh vpletenih. Vesela sva, da je album končno pred vami. Našla sva svoj zven - glasbeno rdečo nit. Vrnila sva se h klasiki (v smislu produkcije - prav vsi inštrumenti so posneti v živo, nič ni naklikano), ki pa tudi z najinim priimkom super sovpada. Steklasika je bila zato zelo prikladna igra besed, ki pa si jo je izmislil eden od najinih sledilcev na družbenih omrežjih," povesta Uroš in Tjaša, ki sta se pred nekaj dnevi vrnila z Balija, kjer sta si nabirala moči za vse prihajajoče koncerte. "Za prave počitnice med poletjem pri nas žal ni časa, ogromno je namreč porok, nastopov, samostojnih koncertov in zato smo na dopust uspeli pobegniti šele v mesecu novembru. Bilo je nepozabno. Ustvarili smo nešteto družinskih spominov, ki bodo ostali za vedno in sedaj sva z napolnjenimi baterijami pripravljena na vse projekte, ki jih pripravljamo."

Tjaša ima za seboj sicer precej tragično obdobje. Leto 2020 je bilo zanjo res težko, najprej je izgubila mamo, devet mesecev po materini smrti je izvedela, da je noseča, a je po šestih tednih doživela spontani splav. Vendar se je Tjaši in Urošu vendarle nasmehnila sreča, saj se jima je leta 2021 rodila hčerka Lori.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.