Magazin > VIP
28 ogledov

Po treh letih še vedno misli na Anistonovo

jennifer aniston, john mayer, Reuters
Čeprav sta se John Mayer in Jennifer Aniston razšla že pred tremi leti, naj bi bila šele njegova zadnja pesem Shadow Days "poslovilno pismo" lepi igralki.

John Mayer in Jennifer Aniston, ki je danes že več kot leto dni srečna v objemu Justina Therouxa, sta se sicer razšla že pred tremi leti, pa vendar naj bi imel pevec ob pisanju svojega novega singla Shadow Days z albuma Born and Raised v mislih ravno Anistonovo. "Pesem Shadow Days je o Jen,“ je razkril neimenovani vir. "Resnično je potreboval dolgo časa, da jo je prebolel, saj jo je zelo ljubil,“ je še povedal ter pojasnil: "Pesem je napisal kot poslovilno pismo, vedoč, da jo bo Jen slišala.“

Nekdanja zaljubljenca sta se začela sestajati aprila 2008, a sta se po številnih razhodih dokončno razšla manj kot leto dni kasneje. Mayer, ki je v svoji postelji poleg Anistonove med drugim gostil tudi Jessico Simpson in Jennifer Love Hewitt, od razhoda z Jen ni imel resne zveze in naj tudi ne bi imel več namena hoditi z zvezdnicami. "Išče prijetno, neslavno dekle, s katero se bo ujel,“ je še povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.