Magazin > VIP
4779 ogledov

Po zvezdnikovi smrti: Kaj bodo naredili s serijo?

seks v mestu Profimedia
Igralec je umrl septembra.

Carrie, Miranda in Charlotte, liki kultne serije Seks v mestu, se letos vračajo na male zaslone, in sicer v kratki seriji And just like that, ki bo imela deset delov.

Pomemben del te serije je bil tudi igralec Willie Garson, ki je zaradi raka umrl septembra – pred koncem snemanja serije.  

Scenarist in izvršni producent Michael Patrick King je sedaj razkril, ali je Willie, ki je v seriji igral najboljšega prijatelja Carrie Bradshaw, umrl tudi v seriji ...

"Nihče ni mrtev, nihče," je za The New York Times povedal King in dodal, da tega niso vključili v zgodbo, ker "ne bi bilo šarmantno". 

Za The Hollywood Reporter pa je King razložil, da je Williejeva smrt tudi za produkcijo pomenila velik udarec, saj so imeli z njegovim likom velike načrte. "Načrtovali smo celo popotovanje, ki ga nismo mogli izpeljati. Kar je naredil, pa je bilo fantastično,“ je dejal.

Willie pa ni le igral najboljšega prijatelja Parkerjeva. Zvezdnika sta si bila tudi v resničnem življenju zelo blizu. Igralka je bila, ko je slišala, da je zvezdnik umrl, v takšnem šoku, da je potrebovala več dni, da se je na njegovo smrt lahko odzvala. "Bilo je neznosno. Včasih je tudi tišina izjava. O pomembnosti dogodka. O trpljenju. O velikosti izgube prijateljstva, ki je trajalo več kot 30 let ...“ je takrat zapisala za javnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.