Magazin > VIP
26339 ogledov

Počilo pri Erjavčevih, Erjavec naj bi se spravil na zeta

Karel Erjavec Saša Despot
V zakonu Erjavčeve hčerke Eve naj bi počilo. Napeto naj bi bilo tudi med Karlom Erjavcem in zetom.

Zakon Eve Erjavec in milijonarja Andreja Marčiča naj bi se po pol leta končal, pišejo Slovenske novice. Poročila sta se novembra lani. Njun razhod pa naj ne bi bil miren.

Kot poročajo Slovenske novice, naj bi se Marčič izselil iz svojega stanovanja v središču Ljubljane, kjer najbi nato Erjavčevi zamenjali ključavnice stanovanja. Erjavec in Marčič naj bi celo fizično obračunala. Marčič za časnik tega, da naj bi ga Erjavec prijel za vrat ni zanikal. Erjavec pa je povedal, da ne ve, o čem govorijo. 

Eva Erjavec naj bi ob razvezi od moža zahtevala dve stanovanji, hišo in več tisočakov na mesec, še navajajo. 

Komentarjev 25
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:27 12.julij 2021.

    Se govori, da z malim Erjavcem ni češenj zobati. Baje je tako žleht in maščevalen, pa sam bog ve kako daleč mu seže, da lahko štalo naredi. Mali človek!

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 20:38 11.julij 2021.

    Zet ni hotel plačati si je mislil,da mu je mlada dama nastavljala zastojn!! Le kakšna ženska je to,ki se gre poročiti zaradi denarja?? Res na oko ni slaba je pa duša črna kot hudič!! To,da se je na zeta z ...prikaži več z pestmi spravil Erjavec ni za levake nič čudnega!! Tako je vedno če levim lenuhom nekdo noče dati denarja se spravijo nanj z silo sodišča pa to podpirajo saj so njihova!!

  • Avatar Leon
    Leon 19:04 11.julij 2021.

    Kdo so Erjavčevi ? Zakaj se mediji z njimi ukvarjajo ?