Magazin > VIP
88 ogledov

Pod drobnogled vzela Melanijin obraz

donald, melania trump Profimedias
Novinarka časnika The Washigton Post se je razpisala o Melanijinem prvem uradnem obisku v tujini in o njenem otožnem izrazu na obrazu.

Pravi, da je presenetljivo, da Melania ne čuti potrebe po tem, da za fotografe priredi predstavo in zaigra dobro voljo oziroma na svojem obrazu vsakokrat, ko je v javnosti, "zacementira nasmeh“. "S svojim izrazom na obrazu mnogokrat ne kaže veselja. To je za prve dame ZDA, ki so nagnjene k obrazni diplomaciji, ki izžareva veselje in srečo ali vsaj kanček zanimanja, netipično. Bodimo pošteni, obraz Trumpove morda kaže na kaj več, kot le na to, da ima 'jet lag' ali nevtralno mnenje o dogajanju okoli sebe,“ piše Robin Givhan, ki ugotavlja tudi, da je Melania kar malce uporniška. "Zdi se, da pri ženski, ki je bila nekoč model, izurjen v umetnosti neverbalnega komuniciranja, pripravljenost, da se odreče nasmehu, ni naključje, ampak bolj spominja na izraz osebnega nadzora in upora. Ona je tukaj za vas, ampak ona za vas ne bo priredila predstave.“

Melanijin izraz na obrazu tako na neki način uteleša breme, ki ga nosijo prve dame, katerih vloga temelji predvsem na zunanjem videzu, njihova vrednost pa na zakonu s vplivnim moškim.
"Na bolj osnovni ravni pa je njen izraz žalitev za družbo, ki od žensk še vedno zahteva, da skrijejo svoje čustveno stanje in se ves čas smejijo,“ pa piše Fortune.

Komentarjev 7
  • Majazmaja 19:48 26.maj 2017.

    Bila je bogata? Hahahaha! Prihaja iz čisto navadne družine delavcev, oče je avtomehanik, mama pa šivilja. Kako v ZDA prideš v elitno družbo, kjer so sloji tako ločeni, da nekdo iz srednjega sploh ne pride v stik z nekom iz ...prikaži več višjega (že vrtci / šole se ločujejo na 'obične' in elitne). Kako neka madam iz jugovzhodne Evrope, ki po vrh vsega ni imela nobenih posebnih manekenskih uspehov, pride na elitno zabavo bogatašev in vplivnežev? Samo na en način ... S tem, da ima 'dobičkonosno podjetje,' se pa strinjam - dobro 'jo' je izkoristila. In ne, na sponzorušo me, delovne ženske, nismo ponosne, ampak nam povzroča hudo zadrego; sploh če delamo v tujem podjetju. Je ne omenjamo!

  • Žvižgač 18:08 26.maj 2017.

    Če ji ne bi treba spati z voščeno starino in bi dobila pravega slovenskega pitona bi se ji hitro povrnil pristen nasmeh. Tako pa je le drago plačana spremljevalka in se je verjetno nasitila voščenega moža, ki je tako nagravžen, ...prikaži več da če bi zadnji na svetu mu normalna ženska ne bi dala. Dale so mu le sponzoruše in nimfe.

  • s5en3besman 17:18 26.maj 2017.

    Melanija je carica, ampak na stara leta si bo priznala, da je naredila napako ... Itak pa to že ve, samo pot nazaj ni tako enostavna. Upajmo, da ji bo vsaj otrok v ponos !?