Magazin > VIP
19 ogledov

Pod tuš dvakrat na teden za dve minuti

princ Harry Reuters
Britanski princ Harry je pred nekaj dnevi prispel iz Antarktike, kjer je dosegel cilj in končal 335 kilometrski pohod. A to ni bil edini izziv, ki ga je moral prestati ...

Princ Harry se je na Antarktiko odpravil konec novembra, z namenom, da dvigne zavedanje o ranjenih vojakih in njihovem povratku po hudih poškodbah v življenje ter zbiranje sredstev, s katerimi bodo ranjencem pomagali pri rehabilitaciji in vzpostavitvi novega življenja. 335 kilometrski pohod je bil uspešen, od Harryja pa je zahteval precej več kot si je mislil.

Z ekipo je bil ves čas izpostavljen temperaturam 45 stopinj Celzija pod ničlo, vetru, ki je pihal 90 km/h, med pohodom pa so morali s seboj na saneh vleči prtljago, ki je tehtala 70 kilogramov. Za nameček pa so se vsi lahko prhali le dvakrat na teden po dve minuti.

Ko je bilo vsega skupaj konec si je hotel Harry z igralcema Dominicom Westom in Alexanderom Skarsgårdom, ki sta prav tako sodelovala pri pohodu, v nekem baru na Antarktiki privoščiti pijačo, vendar so jih zavrnili. Kot je povedal očividec, je alkohol dovoljen le zaposlenim, poleg tega pa so vsi trije tako smrdeli, da so se jih začeli čim prej znebiti. "Čeprav je princ, niso naredili izjeme in mu ponudili alkohola. Niso bili najbolj zaželjeni v baru, saj so smrdeli in bili razcapani."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.