Magazin > VIP
16444 ogledov

Podla poteza Angeline Jolie, ki je Brad ne bo tako hitro pozabil

brad pitt, angelina jolie Profimedia
Nekdanja zakonca se ne prepirata le okoli skrbništva nad otroki …

Angelina Jolie je po sporu na letalu leta 2016, ki je izbruhnil med Bradom Pittom in sinom Maddoxom, vložila ločitvene dokumente. Od takrat se zakonca prepirata okoli skrbništva nad otroki. Brad si želi deljenega, Angelina temu ostro nasprotuje.

Sedaj pa se se je pojavila nova fronta v ločitveni vojni – boj za sanjsko posestvo Chateau Miraval v Franciji, vredno 140 milijonov evrov. Angelina naj bi na prebrisan način poskušala tretji osebi prodati svoj 50-odstotni lastniški delež. S tem se Brad ne strinja, saj ima predkupno pravico.

Posestvo je veliko štiri kvadratne kilometre, kupila pa sta ga leta 2009. Pet let pozneje sta si tam obljubila zvestobo do groba. 

Chateau Miraval je v lasti podjetja Quimicum. Brad je bil sprva 60-odstotni lastnik tega podjetja, leta 2013 pa je 10 odstotkov prepisal na podjetje, ki je v lasti Joliejeve. Par naj bi se takrat dogovoril, da bosta drug drugega vprašala za dovoljenje, če bi se pojavila želja ali potreba po prodaji. 

Ker se Joliejeva tega ni držala, jo Pitt toži. Igralec, ki pravi, da je prenos 10 odstotkov ničen, se sklicuje na luksemburško pravo. Prodaja naj bi bila neveljavna, ker so bile delnice prenesene le za en frank in ne za "resen" znesek, kot to zahteva luksemburška zakonodaja. Če ima Pitt prav, bo Angelina izgubila 13 milijonov evrov.

Komentarjev 3
  • Marjan Podlogar 14:55 23.september 2021.

    Si se moralspetljat s tožlehtnobo?

  • Avatar pantani
    pantani 10:05 23.september 2021.

    Ta baba je en sam hudič v preobleki!!! Nikoli mi ni bila všeč!!!