Magazin > VIP
6665 ogledov

Podle igre v Kmetiji: Tilen Klobasa sredi noči nad sotekmovalko

kmetija_2019 Voyo
Neslana šala povzročila veliko slabe volje.

Tilen in Luka sta se sredi noči pritihotapila v sobo, v kateri sta spali Adrijana in Marjana in slednjo polila z vodo. Najstarejša kandidatka je bila zaradi tega žalostna in na robu živčnega zloma. "Nekdo mi je že ponoči pokvaril dan. Rada bi videla, da se korenjaki, ki so me zalili, javijo in povedo, zakaj. /.../ Če želite, da odidem, mi to povejte. Ne pa da me ignorirate na ta način. Tudi jaz imam svoja čustva in sem človek,“ je med zajtrkom izjavila Marjana. 

Luka se ni oglasil, Tilen pa je nase prevzel odgovornost in razložil, da je hotel z vodo zmočiti Adrijano, a je bila v sobi takšna tema, da je polil napačno posteljo. Marjana mu ni verjela. Prepričana je, da gre za maščevanje oziroma ljubosumje, ker je gospodarica pred odhodom povedala, da tekmovalce čaka nagrada, ki bo razveselila Marjano. 

"Ščitita drug drugega in počneta, kar se jima zahoče. Delata zdraho,“ o bratih Klobasa še pravi Marjana, Danijel pa se je zaklel, da bo naredil vse, da iz šova ta teden izloči Jana in Tilna.
 

Komentarjev 4
  • Janez_53 13:31 11.november 2019.

    A res ne bo nihče zbrcal v rit tadva bukseljna? Ni čudno, da njuna babica pravi:"To nista naša dva"!

  • mizimazi 11:10 11.november 2019.

    prekleta kretena toplovodarska...pa še una NEPOFUKANA Balabanićka... dvojčka bi pa tolk cajta tepel da na konc ne bi mogla niti fehtat,,,

  • kladu 10:50 11.november 2019.

    PRODUKCIJA???????????UPAMO LE DA NE RAZMIŠLJATE KAJ STORITIV TZAKEM PRIMERU! DA GREJO NA KMETIJI STVARI TAKO ČEZ ROB,NISMO PRIČAKOVALI....ZAHVALITE SE JIMA ZA SODELOVANJE IN NAJ IZGINETA V TREH SEKUNDAH VEN.....KER ŽE TAKO IN TAKO STA DVOJČKA OSTALA NA KMETIJI ZARADI NERAZUMLJIVIH ...prikaži več OKOLIŠČIN?KAR NAS JE V VEČINI ZELO MOTILO......VSAJ OSNOVN I RED NAJ BO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!