Magazin > VIP
28 ogledov

"Podobna je mamici"

Chris O'Neill Reuters
Ponosni očka Chris O'Neill medijem pokazal odtis hčerkinega stopala.

Švedska princesa Madeleine je v četrtek ob 22.41 v New Yorku povila deklico. Njen soprog, Američan Chris O'Neill, je na tiskovni konferenci razkril nekaj podrobnosti.

Chris O'Neill | Avtor: Reuters Reuters
Deklica, katere ime še ni znano, je ob rojstvu tehtala 3150 gramov, velika pa je bila 50 centimetrov. "Za nama je res neverjeten dan in tudi neverjetna noč. Tako hvaležna sva za najino deklico,“ je povedal ponosni očka in novinarjem pokazal odtis hčerkinega stopala.

Chris, ki je prerezal popkovino, je še izdal, da ima njegova hči temne lase in rjave oči. "Podobna je svoji mamici, in to je vse, kar sem si želel,“ je povedal O'Neill in dodal, da je bil občutek, ki ga je preveval, ko je v rokah prvič držal svojega otroka, neverjeten. "To je največja sreča, ki jo lahko občutiš,“ je še izjavil Američan, ki si bo danes privoščil pijačo, še prej pa bo ženi poklonil darilo.

Otrokovo ime bo razglasil kralj Carl Gustaf, ki je s svojo ženo že odpotoval v ZDA. "Presrečna sva in zelo hvaležna. Naše veselje je veliko. Madeleine in Chrisu želiva, da bi lahko v miru uživala v teh edinstvenih trenutkih s hčerko,“ so sporočili z dvora. Prestolonaslednica Victoria pa je v sporočilu za javnost še dodala, da se njena hčerka zelo veseli sestrične. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.