Magazin > VIP
32 ogledov

Podrobnosti o zaljubljenem paru

@ Flynet Žurnal24 main
Da med Robertom in Kristen vlada izjemna kemija, sta potrdila tudi stilista in izdala nekaj skrivnosti s snemanja sage Somrak.

Na zadovoljstvo mnogih je revija OK! ekskluzivno iz ust stilistov pri snemanju vseh delov sage Somrak izvedela, kakšna sta Kristen Stewart in Robert Pattinson za in pred kamerami.

Sramežljivost je privlačna lastnost. On je sramežljiv in to samo še poveča željo ljudi, da bi ga bolj spoznali. Dobro izgleda in svoj šarm vključi ter izključi, kadar koli hoče.
Stuart Gavert o tem, zakaj se je Kristen zaljubila v Roberta

Kameram je všeč

Lasni stilist Stuart Gavert, ki nosi veliko zaslug za Robertov privlačen videz, pravi, da si pravzaprav ne more lastiti veliko zaslug za njegovo priljubljenost: "Ko spoznaš Roberta, vidiš, da je v njem precej Angleža in privlačnosti. Ampak nekaj posebnega se zgodi, ko stopi pred kamere. Ko nanj daš še ličila, izgleda božansko."

O Kristen pravi, da je "zelo prizemljena oseba, ki ima povsem svoj stil."

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

"Belline vloge ni težko igrati"

Po mnenju Gavert Atelier pa obstaja precejšnja razlika med igralcema: "Rob se je moral bistveno bolj pripraviti na to vlogo. Kristen pač igra mlado dekle- kar tudi je- in to dekle se zaljubi v lepega fanta. Tega ni težko igrati! Rob pa igra vampirja, ki v Belli vidi plen. Gleda njeno grlo, njene žile, a v istem času se vanjo zaljublja."

"Mislim, da med njima vlada izjemna kemija. Način, kako se gledata, je nekaj posebnega," dodaja Stuart.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.