Magazin > VIP
4196 ogledov

Poglejte, kako neverjetno je videti znana Slovenka 14 dni po porodu!

Ana Pusovnik in Saško Osebni arhiv
Poglejte, kakšno postavo ima po porodu.

Vplivnica Ana Pusovnik, ki smo jo lahko gledali v resničnostnem šovu Sanjski moški, je pred dvema tednoma postala mamica prvorojencu Taju.

Na Instagramu je opisala podrobnosti težkega poroda, ki je bil eno samo mučenje z veselim koncem. Od 23. ure zvečer do 7. ure zjutraj je imela popadke na tri minute in po osmih urah je bila že zelo izčrpana. “Odločila sem se, da vzamem epiduralno. Ta mi je pomagala dve uri. Se je pa nato Taj spustil že toliko nizko in imela sem umetne popadke, da mi epiduralna ni pomagala. Tudi iztis sem čutila v celoti.” Kljub temu pa si je Ana v času delovanja epiduralne nabrala moči za nadaljnjih 8 ur poroda.

Tokrat pa je Ana na Instagramu pokazala svojo poporodno postavo, in se pohvalila, da po 14 dnevih od poroda nosi kavbojke, ki jih je nosila pred porodom. Pohecala se je: “Še 14 dni in bom videti še boljše kot prej.” Poklicali smo jo in povedala nam je, da je v nosečnosti pridobila med 14 in 15 kilogramov in da jih je v 10 dneh izgubila 11. Na vprašanje, ali se kaj obremenjuje z izgledom, je povedala: "Ne, sploh nič, super se počutim. Glede na to, kaj je bilo moje telo zmožno, torej dejansko nositi otroka 9 mesecev, roditi, iti čez vse te bolečine, se mi zdi neverjetno. Pomembno je tudi, da ima ženska zraven partnerja, ki to ceni. Ki ceni, kaj je zmožno žensko telo in je ne bo gledal samo preko zunanjega izgleda." Vprašali smo jo tudi, ali počne kaj posebnega, da je toliko shujšala. Povedala je: "Ne, samo dojenje, vozičkanje, aktivnosti so čez celoten dan, a tudi pazim, kaj jem. Se mi zdi, da ti je telo hvaležno, da mu pustiš čas, da okreva. 

Ana Pusovnik | Avtor: instagram instagram

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Ender3 14:27 21.julij 2023.

    Samopromocija itak.

  • Pierre 09:05 21.julij 2023.

    Kolko vam je plačala za članek???